Igazgyöngy webáruház

Ékszerpróba szolgáltatás

00162
15 000 Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok

Ékszerpróba, az otthonodban

  • https://perlaforyou.hu/ekszerproba/
  • Tekintsd meg édesvízi igazgyöngy kollekcióinkat.
  • Ha megvan a kiválasztott darab/darabok, amiket meg szeretnél tekinteni élőben, akkor rendeld meg az ékszerpróba szolgáltatást.
  • A megrendelésnél töltsd ki az adataidat majd válassz a fizetési lehetőségek közül.
  • Ezt követően 24 órán belül (de legkésőbb a következő munkanapon) telefonon fogunk keresni, hogy egyeztessünk egy számodra megfelelő időpontot, amikor meglátogathatunk és a megbeszélt ékszereket elvisszük Hozzád.
  • Az ékszerpróbáért 15.000 Ft-ot kérünk Tőled előre utalással, amelynek a teljes összegét levásárolhatod a helyszínen. Erre azért van szükség, hogy biztosíts bennünket arról, hogy komoly a vásárlási szándékod.
  • A kiszállás díja Budapesten belül 2000 Ft.
  • Vidéki kiszállás esetén a díj egyéni megbeszélés alapján történik.
  • Ha a vásárlásod végösszege nem éri el az általad befizetett összeget, akkor a különbözetet helyben visszautaljuk. Ha a választott ékszer mégsem nyeri el a tetszésed, akkor a teljes összeget (a kiszállás díját kivéve) kötelezettségek nélkül visszautaljuk ott a helyszínen. Ha pedig több kiegészítőbe is beleszeretsz, és az ár meghaladja az általad befizetett összeget, akkor Te rendezed készpénzben, vagy bankkártyával a különbözetet. Ez ennyire egyszerű!
Termék mentése későbbre

Miért minket válassz?

A Perla webáruházban megtalálható ékszerek mind valódi gyöngyből készülnek. Különleges odaadással és figyelemmel válogatjuk ki a legszebb gyöngyöket, amelyekből ezek a ragyogó kiegészítők készülnek. Minden ékszert személyesen kézzel készítünk el, így garantáljuk a magas színvonalat és minőséget. Méretre igazítási lehetőség, így biztosan úgy fog állni rajtad, ahogy megállmodtad. Ezen felül három, különböző garanciát vállalunk a termékeimre. Minőséggarancia, cseregarancia, mérethiba garancia.

Minden valódi gyöngy ékszerhez eredetiségi tanúsitványt is biztosítunk.igazgyöngy ékszer tanúsítvány

Mit árul el viselőjéről a gyöngysor?
A valódi gyöngy a klasszikus elegancia jelképe. A római kultúrkörben Vénusz; a szerelem, a bölcsesség és a szépség istennőjének állandó kiegészítője, hiszen a nőiesség örök szimbóluma. A gyöngysor kiemeli viselője sejtelmes, időtlen szépségét. Érzéki, gyengéd, titokzatos, akár egy valódi hercegnő.

Miért exkluzív a tenyésztett gyöngy?
A tenyésztett gyöngy speciális körülmények között fejlődik; kialakulása akár hosszú évekig is eltarthat. Minden egyes gyöngyszem a természet varázslatos szülötte; más és más, nincs két teljesen azonos forma, méret, vagy szín. Pontosan ezért képes hűen szimbolizálni a hölgyek személyiségét, egyedi stílusát.

Ismerd meg ékszerpróba szolgáltatásunkat

Az ékszerpróba szolgáltatásunknak köszönhetően az otthonodban, kényelemben, az általad kiválasztott ékszereket felpróbálhatod, a kedvenc ruháidhoz.  További információkért kattints ide.

Így állna rajtad is:

A valódi gyöngy ékszerek remek minőségűek, a hétköznapokra és a rendezvényeimre egyaránt tudom hordani. Csak ajánlani tudom minden igényes NŐnek.

Győrfi Anett

Női bizalmi kör vezető

Magamról

Sziasztok!

Szeretnék írni pár szót magamról és a Perláról, hogy jobban megismerjetek engem és az ékszereimet, amit ajánlok nektek. HR-s diplomával rendelkezem, aminek persze semmi köze az ékszerekhez. Mint mindenki diploma után én is a szakmámban próbáltam elhelyezkedni, ami sikerült is. 2 év után azonban rájöttem, hogy ez nem az én utam. Mindig is imádtam a divatot, azon belül is főleg az ékszereket. Az ékszerekkel minden ruhádat fel tudod dobni és szinte újakat varázsolni belőle, ezt a tulajdonságukat ámulattal csodálom. A bizsuk világa sosem vonzott, így akadtam rá a tenyésztett gyöngyökre. Elmentem workshopokra, ahol megtanultam, hogyan kell elkészíteni az ékszereket. Stylist tanfolyamra, ahol megtanultam, hogyan kombináljam a színeket és az anyagokat. A BÁV-nál pedig  ékszerbecsüs OKJ tanfolyamra, aminek segítségével hivatalosan is felértékelhetem az ékszereket, drágaköveket és gyöngyöket egyaránt. Ma már büszkén mondhatom, hogy a saját kezem munkája minden nyaklánc, karkötő és fülbevaló, amit a webshopban találtok.

Személyes nagy kedvencem Gabrielle Chanel, nagyon sok ihletet adott nekem az ékszerek megtervezéséhez. Kedvenc idézetem tőle, amit érdemes megfogadni: „Öltözz úgy, mintha ma futnál össze a legnagyobb ellenségeddel.”

igazgyöngy ékszer készítő

Bata Beáta

Ékszer tervező

Kapcsolat

A webshophoz fizikai bolt nem tartozik, azonban van lehetőség az ékszerek megtekintésére, illetve személyes átvételére.

Ennek helyszíne 1116 Budapest, Sopron út 64. AND irodaház 2. emelet. Személyes átvétel esetén, előre egyeztett időpont szükséges (tel.szám:06-70-423-5113).

E-mail elérhetőségünk: info@perlaforyou.hu

Telefonszám: +3670-423-5113