Új bokalánc kollekciónk, most 15% kedvezménnyel.

Használd a BOKALANC kuponkódot. Az ajánlat 2022. 05.31-ig érvényes.

Igazgyöngy webáruház

Tovább a vásárláshoz

Ékszerpróba szolgáltatás

SKU 00162
15 000 Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok

Ékszerpróba, az otthonodban

  • https://perlaforyou.hu/ekszerproba/
  • Tekintsd meg édesvízi igazgyöngy kollekcióinkat.
  • Ha megvan a kiválasztott darab/darabok, amiket meg szeretnél tekinteni élőben, akkor rendeld meg az ékszerpróba szolgáltatást.
  • A megrendelésnél töltsd ki az adataidat majd válassz a fizetési lehetőségek közül.
  • Ezt követően 24 órán belül (de legkésőbb a következő munkanapon) telefonon fogunk keresni, hogy egyeztessünk egy számodra megfelelő időpontot, amikor meglátogathatunk és a megbeszélt ékszereket elvisszük Hozzád.
  • Az ékszerpróbáért 15.000 Ft-ot kérünk Tőled előre utalással, amelynek a teljes összegét levásárolhatod a helyszínen. Erre azért van szükség, hogy biztosíts bennünket arról, hogy komoly a vásárlási szándékod.
  • A kiszállás díja Budapesten belül 2000 Ft.
  • Vidéki kiszállás esetén a díj egyéni megbeszélés alapján történik.
  • Ha a vásárlásod végösszege nem éri el az általad befizetett összeget, akkor a különbözetet helyben visszautaljuk. Ha a választott ékszer mégsem nyeri el a tetszésed, akkor a teljes összeget (a kiszállás díját kivéve) kötelezettségek nélkül visszautaljuk ott a helyszínen. Ha pedig több kiegészítőbe is beleszeretsz, és az ár meghaladja az általad befizetett összeget, akkor Te rendezed készpénzben, vagy bankkártyával a különbözetet. Ez ennyire egyszerű!
Termék mentése későbbre

Miért minket válassz?

A Perla webáruházban megtalálható ékszerek mind valódi gyöngyből készülnek. Különleges odaadással és figyelemmel válogatjuk ki a legszebb gyöngyöket, amelyekből ezek a ragyogó kiegészítők készülnek. Minden ékszert személyesen kézzel készítünk el, így garantáljuk a magas színvonalat és minőséget. Méretre igazítási lehetőség, így biztosan úgy fog állni rajtad, ahogy megállmodtad. Ezen felül három, különböző garanciát vállalunk a termékeimre. Minőséggarancia, cseregarancia, mérethiba garancia.

Minden valódi gyöngy ékszerhez eredetiségi tanúsitványt is biztosítunk.igazgyöngy ékszer tanúsítvány

Mit árul el viselőjéről a gyöngysor?
A valódi gyöngy a klasszikus elegancia jelképe. A római kultúrkörben Vénusz; a szerelem, a bölcsesség és a szépség istennőjének állandó kiegészítője, hiszen a nőiesség örök szimbóluma. A gyöngysor kiemeli viselője sejtelmes, időtlen szépségét. Érzéki, gyengéd, titokzatos, akár egy valódi hercegnő.

Miért exkluzív a tenyésztett gyöngy?
A tenyésztett gyöngy speciális körülmények között fejlődik; kialakulása akár hosszú évekig is eltarthat. Minden egyes gyöngyszem a természet varázslatos szülötte; más és más, nincs két teljesen azonos forma, méret, vagy szín. Pontosan ezért képes hűen szimbolizálni a hölgyek személyiségét, egyedi stílusát.

Ismerd meg ékszerpróba szolgáltatásunkat

Az ékszerpróba szolgáltatásunknak köszönhetően az otthonodban, kényelemben, az általad kiválasztott ékszereket felpróbálhatod, a kedvenc ruháidhoz.  További információkért kattints ide.

A gyöngyökről bővebben

Így állna rajtad is:

A valódi gyöngy ékszerek remek minőségűek, a hétköznapokra és a rendezvényeimre egyaránt tudom hordani. Csak ajánlani tudom minden igényes NŐnek.

Győrfi Anett

Női bizalmi kör vezető

Magamról

Sziasztok!

Szeretnék írni pár szót magamról és a Perláról, hogy jobban megismerjetek engem és az ékszereimet, amit ajánlok nektek. HR-s diplomával rendelkezem, aminek persze semmi köze az ékszerekhez. Mint mindenki diploma után én is a szakmámban próbáltam elhelyezkedni, ami sikerült is. 2 év után azonban rájöttem, hogy ez nem az én utam. Mindig is imádtam a divatot, azon belül is főleg az ékszereket. Az ékszerekkel minden ruhádat fel tudod dobni és szinte újakat varázsolni belőle, ezt a tulajdonságukat ámulattal csodálom. A bizsuk világa sosem vonzott, így akadtam rá a tenyésztett gyöngyökre. Elmentem workshopokra, ahol megtanultam, hogyan kell elkészíteni az ékszereket. Stylist tanfolyamra, ahol megtanultam, hogyan kombináljam a színeket és az anyagokat. A BÁV-nál pedig  ékszerbecsüs OKJ tanfolyamra, aminek segítségével hivatalosan is felértékelhetem az ékszereket, drágaköveket és gyöngyöket egyaránt. Ma már büszkén mondhatom, hogy a saját kezem munkája minden nyaklánc, karkötő és fülbevaló, amit a webshopban találtok.

Személyes nagy kedvencem Gabrielle Chanel, nagyon sok ihletet adott nekem az ékszerek megtervezéséhez. Kedvenc idézetem tőle, amit érdemes megfogadni: „Öltözz úgy, mintha ma futnál össze a legnagyobb ellenségeddel.”

igazgyöngy ékszer készítő

Bata Beáta

Ékszer tervező

Kapcsolat

A webshophoz fizikai bolt nem tartozik, azonban van lehetőség az ékszerek megtekintésére, illetve személyes átvételére.

Ennek helyszíne 1016 Budapest, Hegyalja út 26. 5-ös kapucsengő. Személyes átvétel esetén, előre egyeztett időpont szükséges (tel.szám:06-70-423-5113).