Igazgyöngy webáruház

Tovább a vásárláshoz
Tovább a vásárláshoz

Esküvői ékszer

Menyasszony, örömanya, nyoszolyólányok részére édesvízi igazgyöngy ékszerek. Egyedi méretezés, ruhához igazítás. Kérd ékszerpróba szolgáltatásunkat és házhoz megyek vagy, akár a ruhaszalonba.

Finomítás
3 soros fehér nyaklánc - édesvízi igazgyöngy
3 soros fehér nyaklánc - édesvízi igazgyöngy
3 soros fehér nyaklánc - édesvízi igazgyöngy
3 soros édesvízi tenyésztett gyöngy nyaklánc
30 000 Ft
Alkonyat - édesvízi igazgyöngy nyaklánc
Alkonyat - édesvízi igazgyöngy nyaklánc
Alkonyat - édesvízi igazgyöngy nyaklánc
Egyedi tervezésű valódi gyöngy nyaklánc
20 000 Ft
Aphrodité ékszer szett- édesvízi igazgyöngy
Aphrodité ékszer szett- édesvízi igazgyöngy
Aphrodité ékszer szett- édesvízi igazgyöngy
Édesvízi tenyésztett gyöngy ékszer szett
140 000 Ft
Ametrin nyaklánc- édesvízi igazgyöngy
Ametrin nyaklánc- édesvízi igazgyöngy
Ametrin nyaklánc- édesvízi igazgyöngy
Egyedi tervezésű valódi gyöngy - ametrin nyaklánc
60 000 Ft

Miért minket válassz?

A Perla webáruházban megtalálható ékszerek mind valódi gyöngyből készülnek. Különleges odaadással és figyelemmel válogatjuk ki a legszebb gyöngyöket, amelyekből ezek a ragyogó kiegészítők készülnek. Minden ékszert személyesen kézzel készítek el, így garantálom a magas színvonalat és minőséget. Méretre igazítási lehetőség, így biztosan úgy fog állni rajtad, ahogy megállmodtad. Ezen felül három, különböző garanciát vállalok a termékeimre. Minőséggarancia, cseregarancia, mérethiba garancia.

Minden valódi gyöngy ékszerhez eredetiségi tanúsitványt is biztosítunk.igazgyöngy ékszer tanúsítvány

Mit árul el viselőjéről a gyöngysor?
A valódi gyöngy a klasszikus elegancia jelképe. A római kultúrkörben Vénusz; a szerelem, a bölcsesség és a szépség istennőjének állandó kiegészítője, hiszen a nőiesség örök szimbóluma. A gyöngysor kiemeli viselője sejtelmes, időtlen szépségét. Érzéki, gyengéd, titokzatos, akár egy valódi hercegnő.

Miért exkluzív a tenyésztett gyöngy?
A tenyésztett gyöngy speciális körülmények között fejlődik; kialakulása akár hosszú évekig is eltarthat. Minden egyes gyöngyszem a természet varázslatos szülötte; más és más, nincs két teljesen azonos forma, méret, vagy szín. Pontosan ezért képes hűen szimbolizálni a hölgyek személyiségét, egyedi stílusát.

Ismerd meg ékszerpróba szolgáltatásunkat

Az ékszerpróba szolgáltatásunknak köszönhetően az otthonodban, kényelemben, az általad kiválasztott ékszereket felpróbálhatod, a kedvenc ruháidhoz.  További információkért kattints ide.

A gyöngyökről bővebben

Így állna rajtad is:

A valódi gyöngy ékszerek remek minőségűek, a hétköznapokra és a rendezvényeimre egyaránt tudom hordani. Csak ajánlani tudom minden igényes NŐnek.

Győrfi Anett

Női bizalmi kör vezető

Magamról

Sziasztok!

Szeretnék írni pár szót magamról és a Perláról, hogy jobban megismerjetek engem és az ékszereimet, amit ajánlok nektek. HR-s diplomával rendelkezem, aminek persze semmi köze az ékszerekhez. Mint mindenki diploma után én is a szakmámban próbáltam elhelyezkedni, ami sikerült is. 2 év után azonban rájöttem, hogy ez nem az én utam. Mindig is imádtam a divatot, azon belül is főleg az ékszereket. Az ékszerekkel minden ruhádat fel tudod dobni és szinte újakat varázsolni belőle, ezt a tulajdonságukat ámulattal csodálom. A bizsuk világa sosem vonzott, így akadtam rá a tenyésztett gyöngyökre. Elmentem workshopokra, ahol megtanultam, hogyan kell elkészíteni az ékszereket. Stylist tanfolyamra, ahol megtanultam, hogyan kombináljam a színeket és az anyagokat. A BÁV-nál pedig  ékszerbecsüs OKJ tanfolyamra, aminek segítségével hivatalosan is felértékelhetem az ékszereket, drágaköveket és gyöngyöket egyaránt. Ma már büszkén mondhatom, hogy a saját kezem munkája minden nyaklánc, karkötő és fülbevaló, amit a webshopban találtok.

Személyes nagy kedvencem Gabrielle Chanel, nagyon sok ihletet adott nekem az ékszerek megtervezéséhez. Kedvenc idézetem tőle, amit érdemes megfogadni: „Öltözz úgy, mintha ma futnál össze a legnagyobb ellenségeddel.”

igazgyöngy ékszer készítő

Bata Beáta

Ékszer tervező

Kapcsolat

A webshophoz fizikai bolt nem tartozik, azonban van lehetőség az ékszerek megtekintésére, illetve személyes átvételére.

Ennek helyszíne 1118 Budapest, Rétköz utca 5.  Budawest irodaház. Személyes átvétel esetén, előre egyeztett időpont szükséges (tel.szám:06-70-423-5113).

Nyitva tartás

Hétfőtől – Szombatig: 10 – 21 óráig

Vasárnap: 10-19 óráig