December küszöbét átlépve már minden a karácsonyról és az ajándékozásról szól. A tökéletes gyöngyékszer megtalálása azonban nem olyan egyszerű, ha egy szerettünket kívánjuk meglepni vele. Örömet okoznál legkedvesebb barátodnak, rokonodnak, de ötleted sincs, mi tetszene, állna jól neki? Alábbi cikkünkben összeszedtük legkelendőbb darabjainkat részletes leírással, hogy biztosan a legideálisabbat válaszd.

Ékszerszett – A jóból sosem elég

Valljuk be, a klasszikus egysoros gyöngysorral nehezen lehet mellé lőni. Ahogy már írtunk  róla, ez a kiegészítő köztudottan a leghíresebb dívákat, first ladyket és idolokat tudhatja rajongói között. A nyaklánchoz társított jelentés egyrészt biztosítja, hogy a gyöngyékszer örök divat marad, másrészt pedig általa a lehető legkreatívabb módon adhatod szeretted tudtára, hogy milyen értékesnek is tartod őt.

Ugyan egy passzoló karkötő kissé kötöttebbé teszi az egyébként merészebbnél-merészebb összeállításokban megjelenő darabot, a lehengerlő eleganciát és kifinomultságot tagadhatatlanul hangsúlyozza viselője megjelenésében. Ha szeretted kedveli a letisztult, szolid luxust, egy gyöngyékszer szettel garantáltan szívébe lophatod magadat.

tenyésztett gyöngy

Ízisz ékszer szett – valódi gyöngy

A képen a webshop egyik legkelendőbb terméke, a klasszikus divatot szimbolizáló Ízisz ékszerszettünk látható. Mind az egyedi méretezésben is kérhető karkötőt, mind pedig az egysoros nyakláncot fehér gyöngyházfényű édesvízi tenyésztett gyöngyszemek alkotják.

Még mindig favorit! Nézz szét kimondottan esküvőkre szánt édesvízi igazgyöngy ékszereink között, és találd meg a Te kedvenced!

Akoya fehér -és sárgaarany fülbevalók – Festői megjelenés

Ahogyan a művészi utalás is sejteti, az első ránézésre egyszerűnek tűnő gyöngy fülbevaló valójában számos alkotóban kellően átütő szenvedélyt ébresztett ahhoz, hogy ihletük alapjául szolgáljon. Éppen ezért amellett, hogy – a gyöngysorral karöltve – bárki számára ideális választás, a művészetek szerelmesei különösképp értékelni fogják ezt az apró kiegészítőt.

Sárgaarany gyöngy fülbevaló

Fehérarany gyöngy fülbevaló

Webshopunkban különleges darabok közül válogathatsz kedvedre. Személyes kedvencünk a képeken is látható japán akoya gyöngyfülbevaló, melynek vastag lüsztere igazán pompás csillogást kölcsönöz a fehér, illetve sárgaarany változatnak egyaránt.

Gyöngymedál – Lezser elegancia

A klasszikus gyöngysor forradalmi újragondolásai ellenére is elképzelhető, hogy szeretted nem érzi magáénak a számtalan kerekded szemből álló nyakéket. Egy kifinomult gyöngymedál éppen annyira formabontó, hogy a lezser elegancia, illetve a minimalista vonal képviselőinek abszolút kedvence legyen. Emellett pedig rendkívül sokféleképp variálható, így a kreatív egyéniségek számára is tökéletes választás.

Valódi gyöngy medál

A webshopunkban található gyöngymedálok között mazsolázgatva könnyedén rábukkanhatsz a képen szereplő ezüst foglalatban lévő csodára is.

Igazgyöngy karkötő

A nyaklánc mellett a gyöngyökből álló karkötők is önmagukban öltöztetnek. Legyen szó egy -vagy kétsoros, apró szemű vagy barokk változatról, ez a kiegészítő azt üzeni a nagyvilágnak, hogy viselője nemcsak követi, hanem érti is a divatot: előszeretettel kísérletezik a különböző stílusok ötvözésével, a régit egy szempillantás alatt újragondolja, miközben végig hű marad önmagához.

Édesvízi tenyésztett gyöngy karkötő

A képen látható darab is ezt az üdítő nyitottságot hivatott képviselni: a két sorban sorakozó gyöngyszemek feldobják a klasszikus gyöngyház fényű fehér külsőt, azonban kellőképp visszafogott kiegészítő is ahhoz, hogy más ékszerrel kombinálhasd.