Köztudott, hogy egy mutatós gyöngyékszerbe fektetni mindig megéri: e szolid, mégis tekintélyt parancsoló drágakő már az ókorban is kedvelt kiegészítőnek számított. Nincs ez másképp azóta sem, sőt! Ezek az időtlen sikket kölcsönző drágakövek a lehető legkülönfélébb módon kerültek reflektorfénybe az elmúlt évek kifutóin. Mi a gyöngydivat most? És milyen lesz a jövőben? Mutatjuk!

Gyöngyhajú lány

2019 elején egy kevesek által várt kiegészítő szivárgott be a mindennapi divat világába: a menyasszonyi trendben oly’ népszerű, gyöngyökkel díszített hajbavalók hódítani kezdtek a hétköznapi stílusban is. A láz nem csillapodott mostanra sem: kicsik és nagyok egyaránt a legsokoldalúbb fejdíszekben lejtenek végig az utcákon. Pár apró gyöngyszem, vagy egy egész fejpánt jókora szemekkel kirakva, teljesen mindegy – csak gyöngy legyen!

gyöngy hajpánt

Még mindig favorit! Nézz szét kimondottan esküvőkre szánt édesvízi igazgyöngy ékszereink között, és találd meg a Te kedvenced!

Gyöngysor a nyakán – Az örök klasszikus egy kis csavarral

Ha valami, akkor a rengeteg gömbölyű, fehér gyöngyszemből álló nyaklánc letette névjegyét az ékszerek világában. Olyan nőikonok legkedveltebb kiegészítőjeként járta körbe a világsajtót, mint Audrey Hepburn, Grace Kelly, Coco Chanel. Emellett olyan idolokat is rajóngójaként tudhat a gyöngysor, mint mindenki Carrie-je, Sarah Jessica Parker vagy Michelle Obama.

gyöngy nyaklánc

Napjainkban azonban kitörni látszik a letisztult elegancia berkeiből ez a népszerű kiegészítő, és időről-időre merészebb összeállítások főszereplőjeként kerül elő. Láthattuk már lezser, „rohangálós” felöltözés alapvető részeként, a hideg téli napok szürke darabjait feldobó ékszereként, de egyre több férfi híresség is beleépíti kedvenc gyöngysorát mindennapi megjelenésébe.

Kedvet kaptál? Webshopunkban szebbnél-szebb nyakláncok között nézelődhetsz!

Leány az új gyöngy fülbevalóval

Egy szintén alapdarabnak számító kiegészítő, amely a virágkorát éli – nemcsak önmagában tündöklő gyöngyszem formájában, hanem merész újragondolásokban is. Világhírű divatmogulok mint a Gucci vagy Dolce Gabbana előszeretettel mutatják meg az ezen egyszerűnek tűnő ékszerben rejlő rengeteg lehetőséget. Legyen szó karikában, virág formában vagy szögletesen elrendezkedő, esetleg színes darabokról, mind a gömbölyű, mind pedig a barokk gyöngyszemek inspiráló összetevői valamennyi fülbevalónak.

igazgyöngy fülbevaló

Webshopunkon a letisztult stílustól kezdve a legkreatívabb változatokig megannyi fülbevalót árusítunk.