3 tipp, amivel a nagyi gyöngysora is trendivé válik

A gyöngy ékszerek a mai huszonéves korosztály fejében „öreges” ékszernek számítanak. A gyöngy ékszer nem is olyan régen teljesen mást képviselt ugyanennél a korosztálynál. A gyöngy ékszer a gazdagok kiváltsága volt, ezzel fejezték ki, hogy ők vagyonosok. Emellett a gyöngy a tisztaságot, eleganciát, finomságot szimbolizálta. Ezt a szimbolikus jelenségét a mai napig őrzi.

2019-ben a gyöngy ékszerek újra elkezdtek teret hódítani mind a nagy divatházaknál, mind a hétköznapi viseletet kínáló ruha és ékszer üzleteknél. A gyöngy ékszereket modernebbé varázsolták, különböző variálásokkal, akár ásványokkal, féldrágakövekkel és arany/ezüst motívumokkal. A gyöngyök, így visszatérhetek a trendbe és lassan az „öreges” jelzőt is elvesztik végre.

A gyöngy ékszer a hétköznapokban is tökéletes viseletként funkcionálhat, amennyiben jól választunk.

  1. Farmer + póló

Az igazi hétköznapi viselet, amikor csak felkapunk valamit, mert éppen semmi sem úgy áll rajtunk aznap reggel, ahogy szeretnénk. Ezt a kombinációt, egy hosszabb 80 cm-es nyaklánccal, remekül feldobhatjuk. Lehet az egy sima fehér vagy akár egy színesebb nyaklánc, amit a pólóhoz passzítunk. Ha különlegesre vágysz a Hegyikristály és Alkonyat nyakláncunk biztosan feldobja a szettedet.

  1. Blúz

A tipikus irodai viselet. Ha már unod a fehér vagy egyszínű blúzokat, de a színes vagy mintás túl sok lenne számodra, akkor érdemes az ékszerekben kiélned magad. Az egyszínű blúzokhoz akár hosszú, akár rövid nyakláncot is választhatsz, lényeg, hogy színes legyen. Ha igazán extrát szeretnél válassz többszínű ékszert. A Sárgapille nyaklánc egy igazán nyári kellemes színvilág, de ha inkább az egyszínű ékszerek híve vagy a Piroska vagy a Tengerészkék ékszer szettünk a Te világod.

  1. Ruha

A ruha már egy elegánsabb viselet. Itt azért különbséget kell tenni a hétköznapokon viselt és az elegánsabb vagy épp merészebb party ruhák között. Most a hétköznapi viseletről írnék. Ebben az esetben előnyben részesítjük a most divatos ing ruhákat, illetve az egyszínű darabokat. Ha már ruhára esett a választásunk érdemes egy kicsit elegánsabb ékszert is választani hozzá. A Cleopátra nyaklánc, amely fehér és vaj színben is választható, elegáns, de feltűnő darab, hozzá választható fehér vagy vaj színű karkötő is.