3 tipp, amivel a nagyi gyöngysora is trendivé válik

A gyöngy ékszerek a mai huszonéves korosztály fejében „öreges” ékszernek számítanak. A gyöngy ékszer nem is olyan régen teljesen mást képviselt ugyanennél a korosztálynál. A gyöngy ékszer a gazdagok kiváltsága volt, ezzel fejezték ki, hogy ők vagyonosok. Emellett a gyöngy a tisztaságot, eleganciát, finomságot szimbolizálta. Ezt a szimbolikus jelenségét a mai napig őrzi.

2022-ben a gyöngy ékszerek újra elkezdtek teret hódítani mind a nagy divatházaknál, mind a hétköznapi viseletet kínáló ruha és ékszer üzleteknél. A gyöngy ékszereket modernebbé varázsolták, különböző variálásokkal, akár ásványokkal, féldrágakövekkel és arany/ezüst motívumokkal. A gyöngyök, így visszatérhetek a trendbe és lassan az „öreges” jelzőt is elvesztik végre.

A gyöngy ékszer a hétköznapokban is tökéletes viseletként funkcionálhat, amennyiben jól választunk.

  1. Farmer + póló

Az igazi hétköznapi viselet, amikor csak felkapunk valamit, mert éppen semmi sem úgy áll rajtunk aznap reggel, ahogy szeretnénk. Ezt a kombinációt, egy színes gyöngysorral vagy akár szettel remekül feldobhatjuk. Egyik javaslatunk a multicolour nyaklánc. Finom színeivel, kellemes összhatást sugároz.

  1. Blúz

A tipikus irodai viselet. Ha már unod a fehér vagy egyszínű blúzokat, de a színes vagy mintás túl sok lenne számodra, akkor érdemes az ékszerekben kiélned magad. Az egyszínű blúzokhoz akár hosszú, akár rövid nyakláncot is választhatsz. Ha igazán extrát szeretnél válassz többszínű ékszert. A 3 soros színes rizszem alakú gyöngyökből álló nyakláncunk, alap darabja lesz ékszeres dobozodnak. Amennyiben a hosszabb nyakláncok híve vagy az Audrey nyaklánc a TE ékszered.

  1. Ruha

A ruha már önmagában is elegánsabb viselet, így jobban át kell gondolni, milyen ékszert is választunk hozzá. Itt azért különbséget kell tenni a hétköznapokon viselt és az elegánsabb vagy épp merészebb party ruhák között. Most a hétköznapi viseletről írnék. Ebben az esetben előnyben részesítjük a most divatos ing ruhákat, illetve az egyszínű darabokat. Ha már ruhára esett a választásunk érdemes egy kicsit elegánsabb ékszert is választani hozzá. Amennyiben mélyebb kivágású a ruha, egy kicsit hosszabb belógással rendelkező nyaklánc nagyon megdobja a megjelenésünket, ebben az esetben a Tina nyakláncunkat ajánljuk neked. Ha nem dekoltált a ruha érdemes inkább a karkötőre és a fülbevalóra helyezni a hangsúlyt. 2 soros fehér színű gyöngyökből álló karkötőnk a közepén található csillogó távtartóval, bármely ruha tökéletes kiegészítjévé válik.

Reméljük ezzel a cikkel támpontot tudtunk adni a tipikus „Mit vegyek fel?” kérdés megválaszolására.