2019 színe az élő korall árnyalat, amely egy igazi nyári sugárzó szín. Szerintem remek választás volt, mert számlatan árnyalata van, így mindenki megtalálja a saját bőrszínéhez passzoló darabot.

  1. Narancsos/korall árnyalatok

Mint már írtam, 2019 színe a korall árnyalat. Ez a szín élénk és életvidám, így aki szereti a színeket és szívesen hordja is őket, az idén nyáron, biztos megtalálja a hozzá illőt. Aki kevésbé szereti a ruhákban az élénk színeket, azoknak érdemes ezt kiegészítőkben kiélnie. A tripla lazac nyakláncunk, tökéletesen megtestesíti az év színe kiegészítőjét, akár karkötő is kérhető hozzá.

Élő koral az év színe

  1. Blézerek

A blézerek tekintetében a hosszú és rövid fazonok egyaránt előtérben vannak. A színeket tekintve pedig a fekete és a fehér mellett, szinte bármilyen színben jól mutatnak. Ami újdonság a blézerek tekintetében az a csipke változat. Ebből rövid és hosszú verziót egyaránt találunk, színeik pedig fehér vagy halvány színűek. A csipke finomsága miatt, érdemes egy finom kis kiegészítőt választani hozzá, a gyöngyök tökéletes harmonizálnak a csipkével. A barokk ékszer szett megfelelő választás a csipke mellé, finom hétköznapi viselet, ami tökéletesen összhangban van a csipke lágyságával.

A csipke blézer tökéletesen harmónizál a gyöngy ékszerekkel.

  1. Overálok

Az overálok, már tavaly nyáron is hatalmas sikert arattak és úgy látszik az idei évben még inkább előtérbe kerülnek. Amellett, hogy nagyon praktikus ruhadarab, mert nem kell vacillálnunk, hogy milyen felső is illik a nadrághoz, vagy fordítva. Egyetlen egy hibája, ha az ember mosdóba akar menni, akkor meg kell küzdeni a le és felöltözködéssel, de hát a szépségnek mindig ára van. A színek és minták idén nyáron nagyobb hangsúlyt kapnak, mint az egyszínű változatok. Kiegészítők tekintetében a színes overált érdemes az egyszínű ékszerekkel kombinálni. A 3 soros fehér nyakláncunk, minden színnel és mintával variálható, emellett, ha dekoltált a darab, akkor kiemeli a dekoltázst.

A színes overálokat, visszafogotabb ékszerekkel érdemes viselni.

  1. Széles karimájú kalapok/hajba kötött kendők

A nyár egyik elengedhetetlen kelléke a kalap, amellett, hogy praktikus igen mutatós is. 2019-ben pedig a széles karimájú kalapok kapják a főszerepet. Az egyszínű fehér és fekete mellett, a díszített szalmakalapok is helyet kapnak. Aki kevésbé kalapos típus, annak B alternatívaként ott a hajba kötött kendő. Ezt a kendőt kötheted a lófarkadra vagy akár hajpántként is használhatod. Visszafogott, elegáns stílust alakíthatunk ki vele. Érdemes tehát hozzá egy elegáns kiegészítőt választani. A rózsaszín kedvelőinek a Csipkerózsa nyaklánc a finomságot és eleganciát fogja erősíteni a szettükön. A sötétebb színek kedvelőinek az Ében nyaklánc lesz a befutó, apróbb szemű, de színe miatt mégis vagány darab.

A nyár elengedhetetlen kiegészítői.

+ Sose felejtsük el, hogy minden trend legfontosabb alappilére, hogy megtaláljuk a hozzánk illő darabot, ha Te egyáltalán nem szeretsz színes ruhákat viselni, ne erőltesd magadra a rikító narancssárga felsőt, csak mert ez a divat. Ahogy Gabriel Chanel is megmondta „A divat változik, de a stílus örök.”