Igazgyöngy webáruház

Tovább a vásárláshoz
Tovább a vásárláshoz

Ízisz karkötő- édesvízi igazgyöngy

Cikkszám 00095
20 000 Ft
Raktáron
1
Termékadatok

Édesvízi tenyésztett igazgyöngy karkötő

  • A karkötő fehér igazgyöngyökből áll
  • A karkötő teljes hossza 18 cm
  • A gyöngyök mérete: 6 mm - 7 mm
  • A gyöngyök minősége: AA+
  • A karkötő található kapocs ezüstből készült
  • A karkötő csomozótt techinkával készült
  • Egyedi méretben is kérhető
Mentés későbbre

Miért minket válassz?

A Perla webáruházban megtalálható ékszerek mind édesvízi igazgyöngyből készülnek. Különleges odaadással és figyelemmel válogatjuk ki a legszebb igazgyöngyöket, amelyekből ezek a ragyogó kiegészítők készülnek. Minden ékszert személyesen kézzel készítek el, így garantálom a magas színvonalat és minőséget. Méretre igazítási lehetőség, így biztosan úgy fog állni rajtad, ahogy megállmodtad. Ezen felül három, különböző garanciát vállalok a termékeimre. Minőséggarancia, cseregarancia, mérethiba garancia.

Minden igazgyöngy ékszerhez eredetiségi tanúsitványt is biztosítunk.

Mit árul el viselőjéről a gyöngysor?
Az igazgyöngy a klasszikus elegancia jelképe. A római kultúrkörben Vénusz; a szerelem, a bölcsesség és a szépség istennőjének állandó kiegészítője, hiszen a nőiesség örök szimbóluma. A gyöngysor kiemeli viselője sejtelmes, időtlen szépségét. Érzéki, gyengéd, titokzatos, akár egy valódi hercegnő.

Miért exkluzív a tenyésztett igazgyöngy?
A tenyésztett gyöngy speciális körülmények között fejlődik; kialakulása akár hosszú évekig is eltarthat. Minden egyes gyöngyszem a természet varázslatos szülötte; más és más, nincs két teljesen azonos forma, méret, vagy szín. Pontosan ezért képes hűen szimbolizálni a hölgyek személyiségét, egyedi stílusát.

Ismerd meg ékszerpróba szolgáltatásunkat

Az ékszerpróba szolgáltatásunknak köszönhetően az otthonodban, kényelemben, az általad kiválasztott ékszereket felpróbálhatod, a kedvenc ruháidhoz.  További információkért kattints ide.

A gyöngyökről bővebben

Így állna rajtad is:

Pár izgalmas kép a fotózásról:

Az igazgyöngy ékszerek remek minőségűek, a hétköznapokra és a rendezvényeimre egyaránt tudom hordani. Csak ajánlani tudom minden igényes NŐnek.

Győrfi Anett

Női bizalmi kör vezető

Magamról

Sziasztok!

Szeretnék írni pár szót magamról és a Perláról, hogy jobban megismerjetek, illetve az igazgyöngy ékszereimet, amit ajánlok nektek. 28 éves vagyok HR-s diplomával rendelkezem, aminek persze semmi köze az ékszerekhez. Mint mindenki diploma után én is a szakmámban próbáltam elhelyezkedni, ami sikerült is. 2 év után azonban rájöttem, hogy ez nem az én utam. Mindig is imádtam a divatot, azon belül is főleg az ékszereket. Az ékszerekkel minden ruhádat fel tudod dobni és szinte újakat varázsolni belőle, ezt a tulajdonságukat ámulattal csodálom. A bizsuk világa sosem vonzott, így akadtam rá a tenyésztett gyöngyökre. Elmentem workshopokra, ahol megtanultam, hogyan kell elkészíteni az ékszereket. Stylist tanfolyamra, ahol megtanultam, hogyan kombináljam a színeket és az anyagokat. A BÁV-nál pedig  ékszerbecsüs OKJ tanfolyamot, aminek segítségével hivatalosan is felértékelhetem az ékszerek, drágaköveket és gyöngyöket egyaránt. Ma már büszkén mondhatom, hogy a saját kezem munkája minden nyaklánc, karkötő és fülbevaló, amit a webshopban találtok. Személyes nagy kedvencem Gabrielle Chanel, nagyon sok ihletet adott nekem az ékszerek megtervezéséhez. Kedvenc idézetem tőle, amit érdemes megfogadni: „Öltözz úgy, mintha ma futnál össze a legnagyobb ellenségeddel.”

igazgyöngy ékszer készítő

Bata Beáta

Ékszer tervező

Kapcsolat

A webshophoz fizikai bolt nem tartozik, azonban van lehetőség a gyöngy ékszerek megtekintésére, illetve személyes átvételére.

Ennek helyszíne 1118 Budapest, Rétköz utca 5.  Budawest irodaház. Személyes átvétel esetén, előre egyeztett időpont szükséges (tel.szám:06-70-423-5113).

Nyitva tartás

Hétfőtől – Szombatig: 10 – 21 óráig

Vasárnap: 10-19 óráig