Tovább a vásárláshoz
Tovább a vásárláshoz

Esküvői ékszerpróba

Házhozvisszük, felpróbálod beleszeretsz

A Nagy napon minden menyasszony álma a tökélesség, azonban egyik menyasszony sem szereti a sok macerát. Azért, hogy megkönnyítsük a leendő ara életét, házhoz vagy akár az esküvői ruhaszalonba visszük az általa kiválasztott esküvői ékszereket. Így a ruhához a leginkább illő ékszereket tudja kiválasztani, amit akár a helyszínen méretre is fűzünk a részére.  Ezzel megspóroljuk a felesleges köröket a menyasszony, örömanya vagy a nyoszojólányok számára, amikor méretprobléma miatt vagy, mert az ékszer mégsem illik a ruhához vissza kell vinni az üzletbe.

Teljesen egyedi esküvői ékszert is tudunk készíteni?
Igen, bármilyen elképzelést szívesen fogadunk és el is készítünk. Legyen Neked is különleges és egyedi ékszered a Nagy napon.

Az ékszerpróbáról bővebben

Ízisz ékszer szett - édesvízi igazgyöngy

00093
55 000 Ft
6-7 mm nagyságú valódi gyöngy ékszer szett
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok

Édesvízi tenyésztett gyöngy ékszer szett

  • A szett fehér színű, gyöngyház fényű tenyésztett gyöngyökből áll
  • A gyöngyök kerekded/ovális alakúak
  • A nyaklánc teljes hossza választható
  • A karkötő teljes hossza: választható
  • A karkötő egyedi méretezésben is kérhető
  • A gyöngyök mérete: 6 mm - 7 mm
  • A gyöngyök minősége: AA+
  • A szetten található kapcsok 925-ös ezüstök
  • A szett csomózott technikával készült
  • A szett díszdobozban érkezik
Termék mentése későbbre

Az ékszerek remek minőségűek, mindegyik valódi tenyésztett gyöngyből készült, a hétköznapokra és a rendezvényeimre egyaránt tudom hordani. Csak ajánlani tudom minden igényes NŐnek.

Győrfi Anett

Női bizalmi kör vezető

Magamról

Sziasztok!

Szeretnék írni pár szót magamról és a Perláról, hogy jobban megismerjetek, illetve a termékeimet, amit ajánlok nektek. 26 éves vagyok Andragógus diplomával rendelkezem, aminek persze semmi köze az ékszerekhez. Mint mindenki diploma után én is a szakmámban próbáltam elhelyezkedni, ami sikerült is. 2 év után rájöttem, hogy ez nem az én utam. Mindig is imádtam a divatot, főleg az ékszereket. Az ékszerekkel minden ruhádat fel tudod dobni és szinte újakat varázsolni belőle ezt a tulajdonságukat ámulattal csodálom. Egy kedves barátom indította a Perlát, de számtalan elfoglaltsága miatt, nem tudott vele eleget foglalkozni. Nagyon tetszettek az ékszerek, így felajánlottam, hogy átveszem tőle a staféta botot.

Bata Beáta

Ékszer stylist

Kapcsolat

Az ékszerpróba szolgáltatással kapcsolatban bármilyen kérdésed/kérésed lenne keress bizalommal telefonon (06-70/423-5113) vagy e-mailen (info@perlaforyou.hu).

Nyitva tartás

Hétfőtől – Péntekig: 10 – 18 

Szombat: 10 – 15

Vasárnap: Zárva